Algemeen

Spaanse Lessen

 

Taalinstituut ArnhemIn eerste instantie zijn Spaanse lessen beschikbaar via de meeste community colleges of via de universiteiten. De cursus volgt gewoonlijk drie voorspelbare cycli:

Pre-Spaans:

Voor veel studenten is de introductie tot de studie vrij gemakkelijk en ze vinden het verrassend gemakkelijk om opgenomen te worden in de Spaanse klas. Studenten krijgen een korte achtergrond van de moderne geschiedenis, politiek en economie. Ze krijgen ook basis wiskunde aangeboden en Spaans wordt over het algemeen gebruikt als een extra taal in de kernvakken.

Het probleem dat al snel duidelijk wordt, is de eigenlijke moedertaal van de student. Velen in de klas merken dat de studenten de grammatica van de oorspronkelijke taal niet goed beheersen, wat vaak een belemmering vormt voor het begrip. Tegen het eerste trimester van de cursus zijn de traditionele academische onderwerpen gewoonlijk vertrouwde materialen geworden, omdat de studenten weten hoe zij het werk moeten doen en in staat zijn om aanvaardbare werkstukken te produceren, in het Engels.

Lezingen, opdrachten en projecten zijn gewoonlijk beschikbaar voor herziening voordat elk kwartaal begint. Met een beetje voorbereiding en bijles kan de student snel weer vaardig worden in de Spaanse taal.

K-12:

Wanneer ingeschreven in een K-12 programma, beginnen de traditionele academische vakken, waaronder wiskunde, wetenschap, geschiedenis en Engels, een nieuwe betekenis te krijgen. Studenten leren de nodige vaardigheden om te slagen in de Spaanse taal en het Engels. Het motiveren van studenten om uit te blinken in deze vakken is een van de belangrijkste missies van de school.

Als onderdeel van de Tricameraland zijn Quotiente:

Studenten volgen nog steeds veel traditionele academische vakken, maar ze ervaren een sterke motivatie om Spaans te leren en erin uit te blinken. Dit blijkt uit een goed begrip van de culturele impact van de Spaanse taal in Amerika. Uit de voorafgaande studie van de linguïstiek blijkt dat het Engels slechts een nauw verwante tweede taal is die belangrijke verschillen vertoont qua syntaxis, grammatica en woordenschat, met veel van dezelfde werkwoorden en veel van dezelfde Griekse en Latijnse vormen.

Lezingen, huiswerkopdrachten en projecten kunnen voor het begin van elk kwartaal worden doorgenomen. Met een beetje voorbereiding en bijles kan de student zijn vaardigheid in de Spaanse taal terugwinnen en een A voor de cursus krijgen.

K-12: Hoorcolleges, huiswerkopdrachten en projecten zijn beschikbaar om na te kijken voor elk kwartaal begint. Met een beetje voorbereiding en bijles kan de student zijn Spaans weer machtig worden en een A voor de cursus krijgen.

De site bevat een reeks werkbladen, quizzen en tests voor verschillende niveaus. Elk daarvan is ontworpen om te testen hoe goed de leerlingen de informatie op de site hebben verwerkt. De werkbladen bevatten een verscheidenheid aan taken, van geheugenquiz en invuloefeningen tot groepsopdrachten en individuele werkbladen.

Leerlingen die informatie het best verwerken door te lezen en te schrijven, worden aangemoedigd om de vragen te lezen en de taken op elk werkblad uit te voeren.

Alle taken zijn gebaseerd op de regels van de Engelse grammatica en zijn ontworpen om te worden voltooid door moedertaalsprekers van het Engels.

Taalkundige intelligentie: deze intelligentie stelt ons in staat om nieuwe informatie te leren en op te slaan, maar ook om informatie terug te vinden en taken te voltooien.

Luisteren, begrijpen en begrijpen wat anderen zeggen en doen, inclusief nadenken wanneer we het niet eens zijn met een mening die anderen uiten, is een vorm van linguïstische intelligentie.

Wij kunnen geen nieuwe ideeën ontwikkelen, maar wij kunnen wel nieuwe gedachten vormen door gearticuleerde communicatie

De mens is een taalkundige, die door studie en oefening geleidelijk het vermogen verwerft om ideeën en gedachten uit te drukken, en ook de doeltreffendheid van communicatie door middel van verschillende talen begrijpt.

dominantie:tegenpolen bezitterig:de kat mag de hond aaien, de nieuwe katteneigenaar.

Leren studeren:het vermogen om jezelf te corrigeren wanneer je een fout hebt begaan, om successen te boeken, om gewoontes en ervaringen te leren kennen, tot het punt van volharding.

Hoe meer een student weet over hoe hij/zij studeert, hoe beter een student voorbereid zal zijn op de lessen, hoe succesvoller een student zal zijn.

Succesvolle studenten:Analyseer informatie aan de hand van wat je al weet: feiten, cijfers, tabellen, illustraties, grafieken.

Scholen of onderwijsinstellingen zijn de sleutel tot een succesvolle toekomst. Als je weet dat leren en verwerven is om te slagen, ben je de weg naar een succesvolle toekomst ingeslagen.

Gedijen in klaslokalen: Leerlingen moeten zich voorbereiden op interactie met andere leerlingen en de leraar of een kleine groep leerlingen.

Door middel van een onderwijsproces kan de vooruitgang van de leerling op de voet worden gevolgd. Dit geeft de “toegevoegde waarde” van het onderwijsproces.

alle belangrijke vakken van het leerplan, pedagogie, waarden.

Metacademische studie, onderzoek, leren, begrip, onderwijsmethode, en instructief ontwerp.

Actuele vraagstukken, theorie, pedagogie, leerplanplanning.